S01 E28 - El Reino Infantil és l'únic canal en espanyol de Youtube que està al top 20 mundial
S01:E28

S01 E28 - El Reino Infantil és l'únic canal en espanyol de Youtube que està al top 20 mundial

Episode description

SocialBlade.com és un lloc web espectacular, amb dades precises de subscriptors i visualitzacions dels canals de Youtube. Una font de dades que estaré consultant més sovint.

En aquesta ocasió, m’ha cridat l’atenció que al rànquing dels canals amb més visualitzacions, apareix en un orgullós lloc número 13, el canal “El Reino Infantil”. Que és un programa musical per a nens que encadena cançons que expliquen una història, durant 40 minuts normalment. La música s’acompanya amb una animació típica de sèrie infantil animada de TV.

Quin èxit amb aquesta gent. Tenen més de 50 milions de subscriptors, i acumulen un total de 50 mil milions de visualitzacions.

No és casualitat que el segon canal de youtube en espanyol al rànquing, sigui de la mateixa productora argentina, encara que a la posició 62. Es diu “La granja de Zenón”, amb 33 milions de subscriptors i 24 mil milions de visualitzacions.

Només perquè et facis una millor idea. El canal oficial Shakira-VEVO està a la posició 65, amb gairebé la meitat de subscriptors.

Per acabar, deixa’m compartir-te que fa uns 15 anys, quan Youtube venia arrencant vaig crear un portal web seleccionant vídeos infantils de Youtube. Ara m’adono que hauria d’haver confiat més en aquesta idea… és una autèntica mina d’or! Aquesta gent ho ha portat al següent nivell, produint continguts de gran qualitat. Et recomano que facis una visita al canal, et deixo l’enllaç a la descripció de l’episodi:

https://www.youtube.com/@ElReinoInfantil/


Font 1: https://socialblade.com/youtube/top/100/mostviewed

Font 2: https://es.wikipedia.org/wiki/Anexo:Canales_de_YouTube_m%C3%A1s_vistos

Font 3: https://socialblade.com/youtube/c/elreinoinfantil

Música: Audionautix.com

Programari: LibreOffice Calc, Audacity, Kdenlive, Gimp, Canva

Veu: Azure Speech Studio


Pots trobar-nos a totes les plataformes de podcast com “Datòfils”, encara que aquesta és la web oficial on pots escoltar tots els episodis sense descarregar cap app ni registrar-te, però si vols deixar un M’agrada o comentar has de tenir un compte a Mastodon:

https://podcast.imasdeweb.com/@Datofils

Si ets usuari de Telegram, pots subscriure’t al nostre canal i allà pots deixar els teus comentaris a cada episodi i parlar amb mi o amb altres oients:

https://t.me/datofils

També pots escoltar-nos, seguir-nos i deixar-nos comentaris a Youtube:

https://youtube.com/@datofils

O a Facebook:

https://www.facebook.com/datofils