S01 E03 - A Àsia i Àfrica els internautes veuen gairebé igual esports a la TV com a internet
S01:E03

S01 E03 - A Àsia i Àfrica els internautes veuen gairebé igual esports a la TV com a internet

Episode description

A Àsia i Àfrica els internautes veuen gairebé igual esports a la TV com per internet, però a Amèrica del Nord i Europa amb prou feines una quarta part veuen esports per internet.

En números, a qualsevol regió del món hi ha entre un 60 i un 70% d’usuaris d’internet que veuen esports a la TV.

Tot i això, les diferències regionals es donen en el nombre d’internautes que també veuen esdeveniments esportius a través d’internet.

A Amèrica del Nord és on n’hi ha menys: només un de cada quatre (24%). Mentre que a Àsia-Pacífic i a Àfrica: fins a dos de cada quatre (44-46%).

És a dir, que a Àsia i Àfrica hi ha el doble de predisposició a fer servir l’internet pel consum d’aquesta mena de continguts respecte a Amèrica del Nord i Europa.

Això posa de manifest de forma contundent com a Europa i Amèrica del Nord internet està anant més lent a l’hora de canviar hàbits de consum, mentre que a Àsia el canvi és més notable.

Al mig queda Llatinoamèrica, a on un de cada tres internautes veuen esports en línia (37%).

Les dades són d’una enquesta global de Statista al 2017.


Font: https://www.statista.com/statistics/820150/internet-users-viewership-sports-online-tv-by-region/

Música: Audionautix.com


Pots trobar-nos a totes les plataformes de podcast com “Datòfils”, encara que aquesta és la web oficial on pots escoltar tots els episodis sense descarregar cap app ni registrar-te, però si vols deixar un M’agrada o comentar has de tenir un compte a Mastodon:

https://podcast.imasdeweb.com/@Datofils

Si ets usuari de Telegram, pots subscriure’t al nostre canal i allà pots deixar els teus comentaris a cada episodi i parlar amb mi o amb altres oients:

https://t.me/datofils

També pots escoltar-nos, seguir-nos i deixar-nos comentaris a Youtube:

https://youtube.com/@datofils