Datòfils

Datòfils@Datofils

1 follower
Follow

La datafília no és quelcom de nerds. És la passió per buscar, analitzar i compartir #dades per tal d’entendre millor la realitat del món. És una cosa a l’abast de qualsevol que s’ho proposi.

He creat aquest #podcast perquè sóc un enamorat de descobrir dades que avalen hipòtesis, i dades que refuten falses veritats. Quan escolto afirmacions sobre el món que fan olor de vaguetat, de prejudici, d’ignorància, de propaganda o de mite, intento buscar fonts d’informació que aportin llum sobre l’assumpte.

Les dades no són només números, també les dates són dades, els fets històrics, les hipòtesis comprovades però sobretot les refutades. Tot allò que ens aporti coneixement CONTRASTABLE és una dada interessant.

Acompanya’m en aquest viatge. Pretenc publicar petites càpsules informatives (d’1-5 minuts) compartint dades impactants que considero que la gent hauria de conèixer: sobre #demografia, #economia, #ciència, #sociologia, #geografia, #educació, etc. Vaja, allò que tota la vida hem anomenat “cultural general”.

Qualsevol comentari que em facis arribar serà benvingut. Ja sigui d’ànim, de crítica o de suggeriment. Gràcies per endavant.

Web oficial: https://podcast.imasdeweb.com/@Datofils

Telegram: https://t.me/datofils

Facebook: https://www.facebook.com/datofils

Versión en castellano: https://podcast.imasdeweb.com/@Datofilos

Science

Stats

1 season 39 episodes First episode published on Dec 18, 2022